Over ons

Albert Bouwman

Albert is docent filosofie aan het Stellingwerf College in Oosterwolde. Daar begeleidt hij havo en vwo door hun examen filosofie. Hij laat zijn leerlingen vooral inzien wat het is om een onderwerp vanuit allerlei perspectieven te bekijken.  Hetzelfde doet hij projectmatig ook voor Friese Poort voor het project Kunst en Cultuur. Ook is Albert redacteur voor Ying Media, een uitgever die huis-aan-huis bladen verspreid. Albert schrijft artikelen voor de bladen waar de mensen uit de regio worden geïnterviewd.Vanuit zijn opleiding filosofie die hij in Tilburg en in Groningen heeft gevolgd, heeft hij de vertaalslag gemaakt om filosofie op meer wijzen zinvol te maken dan alleen doceren. Vanuit deze gedachte is het idee voor Bijzondere Busrit ontstaan om zo filosofie te combineren met nadenken over identiteit vraagstukken die voor scholen belangrijk zijn.

Annet Bouwman

Annet, moeder van drie hele lieve kindjes en getrouwd met Albert. Afgestudeerd als sociaal werker en creatief therapeut. Werkzaam met cliënten met verstandelijke beperking en gedragsproblematiek en sinds 2022 ook “ingestapt” bij bijzondere busritten.
Met heel veel enthousiasme zet ze zich in om de klant een onvergetelijke dag te bezorgen:

Ik krijg al ontzettend leuke reacties terug, dat geeft me zoveel voldoening. Iedere rit is weer anders en op maat gemaakt, afhankelijk van de wensen en vraag van de klant. Dat maakt het zo dynamisch om iedere keer weer een geheel uniek programma van de dag te maken.

“Denk GROOT maar laat de kleine dingen je gelukkig maken”.