Wij zijn:

Gijs van Rhijn
Gijs is workshopleider, kleinkunstenaar, presentator en muzikant uit Groningen. In alles wat hij doet, is hij op zoek naar onzekerheden, eigenaardigheden en het onderliggende gevoel van zichzelf en de mensen met wie hij werkt. Centraal staan herkenbare en persoonlijke verhalen. Hij treedt gretig, onderzoekend en observerend de wereld tegemoet waardoor hij het alledaagse bijzonder probeert te maken. Gijs studeerde schoolmuziek aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en volgde daarna de theateropleiding Selma Susanna in Amsterdam. Hij maakte de cabaretvoorstellingen Lokroep (2010-2012) en Fendt (2012-2014). In 2011 was hij de gelukkige winnaar van het Leids Cabaret Festival. Momenteel speelt Gijs samen met Japke Hartog en Ronald Jonker de muzikale kindervoorstelling Peter en de Wolf. Gijs geeft muziek op het Parcival College in Groningen, begeleidt workshops (o.a. Buitenkunst) en muziek- en theaterprojecten (o.a. Conservatorium Groningen) en schrijft een maandelijkse column voor de dak- en thuislozenkrant de Riepe.

Gijs is bereikbaar via deze link

Albert Bouwman
Albert is geboren in 1980. Opgegroeid in Friesland en Gelderland en sinds 2004 woonachtig in Leeuwarden. Sinds 2011 is hij docent filosofie aan het Stellingwerf College in Oosterwolde. Daar begeleid hij havo en vwo door hun examen filosofie. In die jaren dat hij dit doet, laat hij zijn leerlingen vooral inzien wat het is om een onderwerp vanuit allerlei perspectieven te bekijken om daarmee aan te tonen dat er geen eenduidige waarheid is.
Naast docent verzorgt hij ook lezingen als filosoof bij onder andere de Volksuniversiteit, Nacht van de Filosofie en het Filosofisch cafe.

Albert is bereikbaar via deze link

Als vrienden van elkaar hebben we in de zomer van 2017 het idee uitgewerkt om bijzondere busritten te maken.