Inschrijven Fonteinenroute

Plaatsen

Bezette plaatsen
Vrije plaatsen
Wij verzorgen een middag en avond op 13 oktober 2018. Op die dag rijden wij jullie in een bus uit de jaren ’60 langs een paar van de 11 fonteinen die vanwege Culturele Hoofdstad in Friesland zijn geplaatst. We rijden langs een paar fonteinen in Zuidwest Friesland.
In samenwerking met een singer- songwriter willen we jullie een middag en avond aanbieden met culturele en filosofische inhoud. Af en toe stoppen we om een fontein te bekijken en het verhaal achter de fontein te beluisteren. Ook stoppen we ergens voor een diner en als klapper op de vuurpijl komen we aan op een plaats waar we met elkaar filosoferen over het onderwerp ‘haal het maximale uit jezelf’ waar de fontein symbolisch voor gebruikt kan worden.
Het programma is hier zichtbaar.
Maximaal kunnen zich 45 kandidaten opgeven. We vragen hiervoor een bedrag van 100 euro. Geef je je op met twee personen dan is het 75 euro per persoon.
Wanneer je geïnteresseerd bent en akkoord gaat met het bedrag, kun je via onderstaand scherm je gegevens invullen en wij zorgen ervoor dat er een plaats voor jou gereserveerd wordt!